Edit. Deco täynnä ja laitan ensi viikon alussa kiertämään. Teen niin, että laitan decon yhtäaikaa kiertämään kahdessa osassa n.1-10 ja 11-20. Näin homma on vähän nopeampaa. Sitten kun deco tulee kotiin, niin kokoan sen yhdeksi.

Omaa sivuaan on siis viikko aikaa askarrella, mutta pienenä pontimena ja vauhdittimena: Sen "joukkueen" kesken kumman osa decosta tulee kotiin ensimmäisenä arvotaan Daisy D's French Market paperipaketti:

Innostuin noista Daisy D's:n 6x6 kokoisista papereista ja tein niistä decon:

 1459165.jpg

Aiheena on vintage ja mukaan mahtuisi 20 osallistujaa. Nuo paperit ovat kaksipuoleisia, joten ainoastaan reijitin ne ja laitoin saranarenkaaseen. Jokainen koristelisi siis yhden sivun vintage teemalla. Kaikki sivut ovat kuosiltaan erilaisia ja oman sivunsa saa valita itse - ei ole siis pakko edetä järjestyksessä. Ilmoittautua voi kommentoimalla tähän ja laittamalla minulle sähköpostilla osoitteensa (jos olet osallistunut muihin decoihini, minulla on se varmasti jo tallessa). Ja viikko on aikaa tehdä. Tässä ajassa decon on saatava eteenpäin - mieti siis etukäteen onko sinulla aikaa osallistua. Ja ilmoita kun saat decon itsellesi, niin laitan seuraavan osoitteen. Ilmoita myös milloin lähetät decon seuraavalle.

Osallistujat:

1.Vanilla -osoite on

2.Sassa -osoite on

3.Vikke -osoite on

4.Ansku -osoite on

5.Piia -osoite on

6.Inkku -osoite on

7.Arja L -osoite on

8.Junipa -osoite on

9.Mardemoomika -osoite on

10.Millam -osoite on

11.Dumdum -osoite on

12.Tikuvee -osoite on

13.Pianca -osoite on

14.Nina -osoite on

15.Sari -osoite on

16.Nasu -osoite on

17.Ahkeraliisa -osoite on

18.Puksipuu -osoite on

19.Pia K -osoite on

20.Miiru -osoite on