image7.jpg 

Tässäpäs on nappi ATC renkaaseen! Sen voi napata ihan copy-pastella tästä, ja linkki sisältyy nappiin. Se on linkitetty tähän ATC rengas -kategoriaan, ja kun tulevaisuudessa on tarkoitus laittaa enemmänkin näitä renkaita liikkeelle, niin napista pääsee uusimpiin postauksiin tässä kategoriassa.

Tai siis teoriassa sen pitäisi toimia, mutta ilmoittakaa jos ei! Edit. Jihuu, ainakin itsellä toimii! Ja samalla vaihdoin pohjaväriä keväisemmäksi :)

Aina kun on pakko itse saada tehdä kaikki - vaikka ei osaa :D eli nappi ei nyt ole maailman hienoin, olen tosi tumpelo tietokonejutuissa... Ja osaakos joku kertoa, että onko napissa aina pakko olla tuo koodi (tässä on), vai onnistuisiko se niin, että liitän kuvan ja linkitän sen tässä vuodatuksessa samalla tavalla kuin tekstiä linkitetään? Ja voiko sellaisen sitten ottaa kopioimalla, vai joutuuko kuvan aina uudelleen linkittämään?

Ajattelin, että voisi olla kiva laittaa tällaisia renkaita kerran tai pari kuukaudessa eteenpäin, ja myöhemmin eri teemoilla...

Ensimmäiset materiaalit laitoin eilen postiin:

       1367896.jpg