Ajattelinpas perustaa tällaisen ATC renkaan. Homman nimi lyhyesti on se, että laitan liikkeelle ATCihin sopivaa materiaalia, seuraava tekee niistä ATCn jonka lähettää minulle, laittaa itse kuoreen materiaalia ja pistää kuoren eteenpäin. Seuraava taas tekee kortin saamistaan materiaaleista, lähettää sen edelliselle ja materiaalikuoren seuraavalle.

Edit. Laitan liikkeelle kaksi kuorta! Toinen rengas on täynnä, ja laitan kuoren tällä viikolla postiin. Toiseen renkaaseen mahtuu kymmenen uutta osallistujaa!

Edit.2. Tarkistathan listasta, löytyykö minulta osoitteesi! Laita osoitteesi sähköpostilla ja liitä siihen bloginimimerkkisi ja mielellään otsikoksi ATC rengas. Näin löydän osoitteet sitten helposti. Ja minulla saattaa olla jo osoiteesi, jos olet vaikka tilannut kaupastani - mutta en osaa yhdistää niitä bloginimimerkkeihin, joten laita osoitteesi vielä sähköpostilla (ellen ole merkannut, että osoitteesi löytyy jo).

 

Ja säännöt yksityiskohtaisesti:

1. Laitan liikkeelle materiaalikuoren, joka sisältää ATCihin sopivia askartelumateriaaleja: taustapapereita, kuvia, tekstejä ja koristeita.

2. Kuoren saanut tekee materiaaleista ATC kortin. Korttiin saa lisätä materiaaleja omista varastoista, mutta yli puolet pitää olla olla kuoresta käytettyjä materiaaleja.

3. Kuoreen laitetaan materiaalia saman verran kuin siitä on ottanutkin. Ja vielä siten, että jos ottaa taustapaperin, laittaa tilalle taustapaperin, jos ottaa kuvan ihmisestä, laittaa toisen tilalle jne. Kuitenkin koristeista jos ottaa vaikka paperikukan, niin voi laittaa esim. napin tilalle - ei niin tarkkaa. Mutta pääasia, että kuoressa pysyy koko ajan sellainen setti materiaalia, että niistä saa aikaiseksi ATCn.

4. ATC lähetetään renkaassa edelliselle, siis sille jolta materiaalit ovat tulleet (kun laitat kuorta eteenpäin, laita mukaan siis osoitteesi, johon seuraava voi sitten laittaa ATCn tulemaan). Materiaalikuori lähetetään renkaassa seuraavalle, jonka osoitteen saa kysymällä sitä minulta sähköpostilla.

5. Askarteluaikaa on viikko. Jos et ehdi tehdä viikossa, niin ilmoita minulle ennen kuin saat kuoren, niin sinut voidaan siirtää myöhemmäksi renkaassa. (Mutta ei mielellään niin, että kuori roikkuu viikko tolkulla yhdellä osallistujalla.)

6. Kun rengas on kiertänyt, viimeinen lähettää kuoren minulle, minä teen viimeisen ATCn hänelle ja loput materiaalit kuoressa arvotaan kaikkien osallistujien kesken.

Ajattelin, että noin 10 voisi olla sopiva määrä renkaaseen mukaan lähtijöitä. Jos tulee enemmän halukkaita, niin näitä voin laittaa liikkeelle useammankin. Ja ATCitä tehdään materiaaleista yksi kappale ja sen aihe on vapaa (tietysti lähetettyjen materiaalien puitteissa). Jos tämä onnistuu, niin voin tulevaisuudessa laittaa näitä liikkeelle enemmänkin, eri aiheilla jne.

Mutta, miltäpäs kuulostaa? Olisiko mukaan lähtijöitä? Voit ilmoittautua kommentoimalla tähän ja laittamalla osoitteesi minulle sähköpostilla. Kaikki halukkaat otetaan mukaan!

 

Rengas 1.                            Rengas 2.

1.Maria   -osoite on                            1.Peikkotyttö -osoite on

2.Ansku -osoite on                             2.Vikke -osoite on

                                                          3.Mari -osoite on

3.Vanilla  -osoite on                            4. Kultahippu (ei blogia) -osoite on

4..Arja R.  -osoite on                      

5.Arja L.  -osoite on                            5.Minni75 -osoite on

6.Piia   -osoite on                                6.Puksipuu (ei blogia) -osoite on

7.Anne S.     -osoite on                        7. Tjenmyt  -osoite on

8.Täti Punainen      -osoite on              8.Piki -osoite on

9.Mimiko          -osoite on                   9. Alisa -osoite on

10.Pianca                                            10.Nina