Vallaton Valentin jatkuu Nappikapassa ja Paperikeijussa!

Nyt luvassa ihan ensimmäinen kaupan arvonta! Osallistua voi kommentoimalla tähän postaukseen. Vastausaikaa on 11.2 saakka, ja arvonta suoritetaan Ystävänpäivän iltana.

Vastaa seuraaviin kysymyksiin, niin olet mukana arvonnassa:

Mitä mieltä olet Paperikeijusta, mitä hyvää ja mitä huonoa? Mitä tuotteita toivoisit tulevaisuudessa löytäväsi kaupan valikoimista?

Mitä enemmän osallistujia, sitä enemmän palkintoja arvotaan! Kerro siis arvonnasta muillekin ja palkinnot kasvavat! 

  1. Aluksi arvotaan ainakin 10% alennuskortti Paperikeijuun. Tarjous koskee yhden tilauksen loppusummaa ennen postikuluja.
  2. Toisena arvotaan pikkuinen yllätys juuri saapuneista tuotteista!
  3. Edit. 9.2: Arvotaan myös toinen 10% lahjakortti!

Edit.6.2 klo 20.30:

Kävin juuri hakemassa tällaisen paketin:

       1272245.jpg

Kokonaisuudessaan en tosin ole tätä arpomassa, vaan laittamassa myyntiin, mutta näistä tuotteista arvotaan myöskin pieni yllätyspaketti! Ihanaa, että voin jo näin pian toteuttaa toivottuja tuotteita: Vintage tarroja on siis tulossa kaupan hyllylle (ylärivissä), myöskin vintage papereita ja keskellä näkyy leikekuva-arkkeja. Ja toivottua mittanauha paperia on siis taas saatavilla! Kaikkia tuotteita en nyt ehdi hyllyttää -vaan teen sen vasta ensi viikolla. Joitain kyllä löytyy varmasti kaupasta jo tänään.

Ja paljon on tullut muitakin toiveita - kiitos niistä! Ilolla lähden niitä toteuttamaan seuraavissa tilauksissani (odotan tässä innolla visalaskua - siis oikeasti innolla odotan, että pääsen sen maksamaan, niin luottorajaa tulee lisää ja voin taas tehdä lisää ostoksia.)

Olen tilaamassa kauppaani sekä ATC että vintage leimasimia. Myöskin vintage kollaasiarkkeja tulee tulevaisuudessa. Lisää tuotteita tulee myöskin löytöjä osastoon - vanhoja matkalippuja, metallikoristeita (charms englanniksi -mitähän mahtaa olla suomeksi, tietääkö joku?) ja kaikkea vanhaa :) Tim Holtzia on toivottu lisää, ja sitä on kaksikin pakettia jo matkalla. Lisäksi on hakusessa muun muassa kiiltokuvia.