Taas tuli uusia tuotteita kauppaani ja tässä menee koko aika päivitellessä :) No mutta nyt sain laitettua tuotteet hyllylle, kannattaa käydä kurkkaamassa. On sentään hiukan ollut aikaa itsekin askarrella, ja laitan taas liikkeelle uuden decon:

Vintage kollaasi deco. Kokoa 10cm x 15 cm. Kansi näyttää tältä (vasemmalla) ja sivut tyhjinä tältä (oikealla):

   1230729.jpg  1230732.jpg

Kiitos muuten Vikelle ja Satcylleni materiaaleista - melkein kaikki on heiltä peräisin. Ärsyttävää vaan kun menin tunkemaan tuohon kanteen liikaa juttuja, niin meni ihan sekavaksi :(

Sivut ovat paksua, kiiltävää kartonkia/muovia(?) ja tämä painaa jo nyt sen verran, että ei kulje yhdellä postimerkillä! Varustakaa kahdella tai helpostikuorella, niin ei tule kenellekään lunastuksia. Kiinnitän saranarenkaalla (kunhan löydän rei'ittimeni...) Tekoaikaa olisi viikko ja mukaan mahtuu 8 osallistujaa. Ilmoita minulle sähköpostilla kun saat decon, niin saat seuraavan osoitteen. Vaikka sinulla jo olisi seuraavan osoite, ilmoitathan silti decon saapumisesta, niin tiedän missä mennään. Osalllistua voi kommentoimalla tähän, ja laittamalla osoitteensa sähköpostiini.

Osallistujat:

1.Vanilla

2.Ansku

3.Vikke

4.Puksipuu

5.Piia

6.Tuula

7.Täti punainen

8.Arja L